BURSA / KARACABEY - Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Günü

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tüm kadın öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız için güzel bir kutlamanın ardından her birinin değerli emeklerine şükranlarımızı sunuyoruz. Okul Müdürümüz Aytek Süleyman DEMİR'in isime özel bir fidan bağışı için kendisine teşekkür ederiz.

Ara

Özel Yaşam Eli Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine 12. Sınıf Öğrencilerimizle düzenlenen gezide emeği geçen tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ İLE KARACABEY BELEDİYESİ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN GÖNDERDİĞİ PASTA EŞLİĞİNDE KUTLADIK.

İLÇEMİZ BELEDİYESİ, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ VE OKULU MÜDÜRÜMÜZ AYTEK SÜLEYMAN DEMİR'E  TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Ekm

Yaşlılarımız geçmişten günümüze uzanan ve geleceğimizi aydınlatacak olan ışık kaynaklarımızdır. 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ vesilesi ile herkese sağlık ve huzur içinde bir yaşam dileriz.