BURSA / KARACABEY - Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

yok
Taşlık Mahallesi Taşlık sokak No241 16700 KaracabeyBURSA
Vizyon
Mesleki eğitimde gelişen teknolojiye ayak uyduran, milli ve manevi değerlere sahip çıkan, toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, ekip ruhu ile çalışan, sağlık sektöründe tercih edilen, sürekli olarak kendisini yenileyen, öğrenciye değer katan güvenilir ve şeffaf bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Mesleki alanda en son bilgilerle donatılmış, herkese eşit sağlık hizmeti veren, toplum kurallarına ve insan haklarına saygılı, sağlığın ve bilginin önemini kavramış, milli ve manevi değerler ile mesleki disiplinin gerektirdiği her türlü olgunluğu davranış haline getirmiş, öğrenmeyi temel prensip olarak benimseyen aynı zamanda da sevgi, saygı, hoşgörüyü ilke edinen sağlık personeli yetiştirmek.
08.20-17.00
KATI YAKITLI KALORİFER
Ulaşım
KARACABEY İLÇE MERKEZİNDEN TOPLU TAŞIMA MİNÜBÜSLERİYLE SAATTE BİR ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
Karacabey merkez mahallelerden gelen öğrenciler özel servislerle, dış mahallelerden gelen öğrenciler taşıma kapsamındadır.
TAŞLIK MAHALLESİ TAŞLIK SOKAK NO:241 16700 KARACABEY-BURSA
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ BURSA İL MERKEZİNE 73 KM, KARACABEY İLÇE MERKEZİNE İSE 4 KM. UZAKLIKTADIR